Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Historisk: Endelave får royalt sommerbesøg

Margrethe og Henrik kommer forbi på årets sommertogt

Publiceret: 23.03.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Lene Vestergaard og Bettina Sønderskov


For første gang nogensinde får øen Endelave kongeligt besøg, når dronning Margrethe og prins Henrik går i land lørdag den 9. juni.Besøget er et led i det årlige sommertogt med kongeskibet "Dannebrog". Planen blev offentliggjort i dag og afslører, at regentparret afslutter første halvdel af togtet på Endelave til glæde for de knap 200 fastboende. Parret kommer da fra Avernakø, Lyø og dagen før Middelfart.Hoffet og Horsens Kommune har endnu ikke planlagt, hvad regentparret skal se på øen, men gode bud kunne være den nye lystbådehavn fra 2008 og lægeurtehaven, der rummer en samling af såvel historiske lægeplanter som de lægeplanter, der findes vildtvoksende på øen.Regentparret skal desuden besøge Skanderborg den 2. september.Se hele sommertogtplanen her.Seneste web-tv


  Seneste gallerier
   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik