Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Pejsecenter er flyttet fra Sønderbrogade

Incendio Pejsecenter har udvidet sortimentet i nye lokaler på Vejlevej

Publiceret: 12.05.2010 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Ingeborg D. Nielsen

HORSENS - Incendio Pejsecenter er flyttet i nye lokaler.

Efter tre år på Sønderbrogade er forretningen nu flyttet til Vejlevej 1 B i lokalerne bag Shell Express tanken.

Det betyder bl.a. flere kvadratmeter, men indehaver Johnny Kristensen glæder sig også over at komme tættere på kunderne.

- Der kommer en strøm af kunder til benzin-anlægget, så vi bliver mere set her. Og når folk er ude af bilerne alligevel, er det nemt lige at smutte ind for at stille et spørgsmål eller kigge på udvalget, forklarer han.




Seneste web-tv


  Seneste gallerier








   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Horsens Folkeblad

   Søndergade 47

   DK-8700 Horsens

    

   Tlf: 76272000

   Fax: 75610797

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Horsens Folkeblad. Horsens Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik