{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Video: Møller matchvinder med sit første seniormål i karrieren


Video: Møller matchvinder med sit første seniormål i karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederik Møller scorede på hovedstød til 1-0 i AC's første sejr i 2017

Esbjerg: AC Horsens har tørstet efter en sejr i 2017. Holdet har ikke vundet siden sidste runde i superligaen i december sidste år, så der skulle noget ekstraordinært til for at hente point hjem til Langmarksvej.

Det ekstraordinære havde Frederik Møller lørdag i udekampen mod Esbjerg, da han scorede til 1-0 og sikrede sit hold tre yderst vigtige point i nedrykningsspillet.

Målet var tilmed Frederik Møllers første nogensinde som seniorspiller. Han har scoret i et par træningskampe, men i en turneringskamp var målet mod Esbjerg karrierens første. Han står noteret for 62 kampe for AC Horsens.

- Det måtte godt være kommet noget før, men jeg er glad for målet. Vi talte netop om det til træningen før kampen, at jeg skulle have lov til at gå med ind i feltet, og så lovede jeg at lave mål, smiler Frederik Møller.

Han sparker normalt AC Horsens' hjørnespark fra højresiden, mens Conor O'Brien tager sig af sparkene fra modsatte side, og hans spark sad præcist i panden på Frederik Møller.

- Det var selvfølgelig aftalt... Hvis jeg skal være ærlig, var min opgave at holde målmanden væk, men bolden gik over deres forreste mand, og så stod jeg klar, siger forsvarsspilleren.

Han har de seneste kampe været rykket ind i midterforsvaret, og sammen med sin makker Bubacarr Sanneh var han AC Horsens' bedste i Esbjerg.

- Det er en uvant position at spille for mig, men jeg accepterer, at det er der, jeg skal spille, siger den vanlige venstre back.

AC og Aabech: Han forsvinder hvis de ikke vinder