{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Bo med tre runder tilbage: Så mange point skal AC have

Bo Henriksen var lettet oven på 1-0 sejren over Esbjerg, men der skal flere point til at for at klare frisag. Foto: Niels Husted, Scanpix

Bo med tre runder tilbage: Så mange point skal AC have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: AC Horsens' manager Bo Henriksen sang for, da horsensianerne lørdag sang sejrssang og jublede oven på 1-0 sejren over Esbjerg.

Den første sejr siden 3-0 triumfen mod AaB tilbage i december var i hus, men Bo Henriksen var også den første til at slå fast, at tre point mod Esbjerg hverken gør fra eller til i forhold til, at der stadig resterer tre runder i nedrykningspuljen.

Lige nu er AC Horsens et point foran OB, der tirsdag møder Randers, så hvis fynboerne vinder den kamp, er AC Horsens igen bagefter. En fynsk sejr vil samtidig slå 100 pct. fast, at Esbjerg skal ud og spille playoff-kampe.

- Vi skal nok bruge fem til syv point mere i vores sidste kampe, og vi skal i hvert fald begynde med en sejr mere over Esbjerg på lørdag, og så kan det blive en sjov kamp mod OB efterfølgende, siger Bo Henriksen.

AC og Aabech: Han forsvinder hvis de ikke vinder

Vi biver aldriig Barcelona

Selve spillet i Esbjerg var ikke imponerende.

- Vi gjorde som aftalt, og det var det vigtigste. Vi bliver aldrig Barcelona. Vores fokus var defensiven. Vi så gode ud i anden halvleg, hvor vi fik nogle af de omstillinger, som vi har manglet i de foregående kampe. Og en sejr giver altid selvtillid forud for de næste kampe, siger Bo Henriksen. 

- Vi fik set, at vi er stand til at yde det, der skal til. Vi havde ændret udtryk i forhold til Randers-kampen. Der blev kommunikeret mere, og vi stod sammen som en enhed.

- Her og nu er det vigtigste, at vi holder liv i muligheden for at klare frisag. Vi har hele tiden vidst, at der var en risiko for at blive et af de to sidste hold i puljen, og på den led er der mere pres på OB og Randers inden de sidste kampe, siger Bo Henriksen.