{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

AC og Aabech: Han forsvinder hvis de ikke vinder

Kim Aabech brugte mange kræfter defensivt i 1-0-sejren over Esbjerg. Foto: Niels Husted, Scanpix

AC og Aabech: Han forsvinder hvis de ikke vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriberen fortsætter ikke, hvis det ender med nedrykning, men i tilfælde af at AC bliver i Superligaen, kan en ny kontrakt måske komme på tale.

Horsens: Lørdag bragte angriberen Kim Aabech og holdkammeraterne i AC Horsens klubben et lille skridt nærmere overlevelse i Superligaen med en 1-0 sejr over Esbjerg. Men det er langt fra givet, at angriberen er at finde i klubben efter sommerferien.

- Foreløbig koncentrerer vi os om at gøre sæsonen færdig, men begge parter er afklarede med situationen. Jeg er ikke interessereret i at spille i 1. division, og AC Horsens er ikke interesseret i mig, hvis klubben spiller i 1. division. Hvis vi overlever, tager vi nok en snak om tingene, men uanset hvordan det går, kommer vi til at skilles som gode venner. Den her sæson har været en god oplevelse for mig, siger Kim Aabech.

Humøret var også ekstra højt oven på den første sejr i 2017, da AC slog Esbjerg 1-0.

- Det var en en kæmpe forløsning, og vi vandt på grund af en stor arbejdsindsats. I forhold til kampen mod Randers var vi mere afklarede, og vi havde ingen dumme boldtab på farlige steder.

- Vi er blevet kritiseret for vores måde at spille på, men hvis det kan sikre os overlevelse, er jeg ligeglad med det. Det var to ramte hold, der mødtes, og med vores sejr er Esbjerg færdig. På den anden side bør sejren give os et boost til returkampen på lørdag, hvor de må være noget opgivende. Vi skal køre videre på den gejst, vi nu har fået, og gå efter at give os muligheden for, at vi selv kan afgøre vores overlevelsesmuligheder, når vi møder OB (om 14 dage, red.), siger Kim Aabech.

Se karaktererne: Matchvinder var AC's bedste i 1-0 sejren over Esbjerg

Se målet fra Esbjerg-kampen her