{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

AC-anfører på vej tilbage i midterforsvaret

Mathias Nielsen var i pokalkampen rykket tilbage i midterforsvaret. Det kan også blive en løsning til mødet med Esbjerg på søndag. Foto: Claus Fisker, Scanpix

AC-anfører på vej tilbage i midterforsvaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mathias Nielsen kan ende i midterforsvaret til kampen mod Esbjerg. -Jeg har flere muligheder, siger Bo Henriksen

Horsens: AC Horsens havde anfører Mathias Nielsen tilbage som dirigent i midterforsvaret i pokalkampen mod AGF, der vandt opgøret med 3-1.

Mathias Nielsen kan meget vel også indtage pladsen til den vigtige sidste kamp i grundspillet ude mod Esbjerg på søndag.

- Frederik Møller er ude, og lige nu er Elfar Helgason ikke en løsning, så det er en mulighed at rykke Mathias Nielsen ned i midterforsvaret. Martin Albrechtsen er også en mulighed, siger AC-manager Bo Henriksen.

Han fik måske lettere ved at træffe sit valg, da Delphin Tshiembe, der fik chancen på den centrale midtbane, leverede en god præstation mod AGF. Han kan blive makker til Conor O'Brien, der blev sparet i pokalkampen, så Mathias Nielsen kan rykkes tilbage i det centrale forsvar, som det var tilfældet i efteråret.

På positionen som venstre back spillede Thomas Kortegaard solidt, og han vil være den naturlige afløser for Frederik Møller, der er ude med en hjernerystelse.

Peter Nymann og Lasse Kryger blev sparet i pokalkampen. Det samme gjorde Steve Clark, og i hans fravær fik Nicklas Dannevang vist, at han ikke har glemt at tage med hænder.

Mikkel Quist, som AC Horsens hentede i Lyseng efter en sejr over danmarksserieklubben tidligere i pokalturneringen, fik debut for AC. Han har fået sin fodboldopdragelse i AGF, så ringen blev sluttet for Mikkel Quist, da han kom på banen i slutningen af kampen.

Analyse: AC's jagt på en succesoplevelse endte i delvis fiasko