Vi bruger cookies!

hsfo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.hsfo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Ny kokkekonkurrence: Årets øko-kok skal kåres syd for Odder

Rune Lund Sørensen, medindehaver af Hærværk i Aarhus, har god erfaring med at lave mad på Brandbygegaard, hvor hans restaurant i flere år har drevet sommerrestaurant. Arkivfoto: Kim Haugaard

Ny kokkekonkurrence: Årets øko-kok skal kåres syd for Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny konkurrence på Brandbygegaard hylder økologien og de kokke, der arbejder for at fremme den.

Odder: Søndag 3. september har Vinhuset Kvist & Vitus sammen med Økologisk Landsforening arrangeret en kokkekonkurrence på Brandbygegaard ved Amstrup syd for Odder, hvor årets øko-kok skal findes.

- Det er den første kokkekonkurrence, der har fokus på økologi og sender kokkene direkte ud i marken for at høste selv. Går man få år tilbage var økologi ikke rigtigt noget, man spekulerede ret meget over i kokkefaget, men nu er suppen begyndt at simre i kanten, og hvad er mere oplagt end at skrue helt op for gryden. Vi har lavet en konkurrence, der hylder økologien og de kokke, der arbejder for at fremme den, oplyser Søren Kvist fra vinhuset.

De konkurrerende restauranter er Muld fra Vipperød, Relæ fra København, Henne Mølleå Badehotel fra Henne, Substans fra Aarhus og Hærværk fra Aarhus.

Det hele foregår i den 800 kvadratmeter store trælade i opstillede konkurrencekøkkener, så der er rigelig plads til både kokke, dommerpanel og publikum uanset vejret.

Portene åbnes klokken 10 og cirka klokken 15.30 bliver vinderen kåret.

Øko-kok-konkurrencen er en del af den landsdækkende begivenhed Økologisk Høstmarked og afholdes på Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder.

Der dystes om æren og 30.000 kroner.