{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Parcelhus udbrændte i nat på Ternevej: Kvinde kørt på skadestuen

Et parcelhus på Ternevej nedbrændte natten til fredag. En beboer i huset blev kørt på skadestuen til undersøgelse for røgforgiftning. Foto: Sonne

Parcelhus udbrændte i nat på Ternevej: Kvinde kørt på skadestuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKANDERBORG: Et parcelhus på Ternevej udbrændte natten til fredag i en sådan grad, at det kun er ydermurene, der står tilbage.

Sydøstjyllands Politi fik meldingen om branden kl. 02.44 og kunne på stedet konstatere, at huset var overtændt og ikke stod til at redde. Brandvæsenet kunne dog kontrollere ilden, så den ikke spredte sig.

I huset var en 44-årig kvinde samt en 68-årig kvinde, og førstnævnte blev kørt på skadestuen til undersøgelse for røgforgiftning. Ifølge politiets oplysninger var kvinden ikke kommet alvorligt til skade.

Det vides ikke, hvad der fik ilden til at opstå i huset. I løbet af fredagen skal der foretages brandtekniske undersøgelser på stedet.

En ulykke kommer som bekendt sjældent alene, og på stien, der løber langs det udbrændte hus, er et fjernvarmerør sprunget læk, så der løb varmt vand ud. Årsagen kan være, at der er kørt en brandbil ind på stien, og at vægten fra bilen har skadet røret. Dele af området vil derfor være uden varme i løbet af fredagen.